Can Bosc es nuestra casa. Está rodeada de bosque con sus correspondientes habitantes. Nos gusta la naturaleza y queremos compartir con vosotros nuestros descubrimientos.
Así pues, ¡sed bienvenidos!
Isabel y Ángel

dimarts, 20 de març del 2012

ARRIBA LA PRIMAVERA - LLEGA LA PRIMAVERA

Sembla mentida com algunes plantes sobreviuen sobre indrets tan inusuals per a la majoria. Unes i altres celebren l'arribada de la primavera lluïnt els seus vestits més vistosos. És curiós però els colors més abundants són el groc i el blanc.
Parece mentira cómo algunas plantas sobreviven sobre lugares tan poco comunes para la mayoria. Tanto unas como otras celebran la llegada de la primavera luciendo sus vestidos más vistosos. Es curioso pero los colores más abundantes son el amarillo i el blanco.

Gatassa (Ranunculus ficaria) Celedonia menor

Pixallits (Taraxacum officinale) Diente de león

???
Flors de prunera (Prunus domestica) Flores de ciruelo
Flor de cirerer (Prunus avium)  Flor de cerezo

Mimosa de París (Forsythia intermedia) Forsythia

Mahònia (Mahonia aquifolium) Uva de Oregón

Marfull (Viburnum tinus) Durillo

Tres contra una
Flor de presseguer (Prunus persica) Flor de melocotonero

Avui després de dinar he deixat al plat les restes esmicolades de mitja torrada. Els ocells voletejaven pels voltants per veure si podien menjar alguna cosa. He muntat la càmera sobre el trespeus a uns tres metres de distància i jo, al costat, sense amagar-me. Com podeu veure, els més atrevits han sigut el pit-roig i la mallarenga carbonera.

Hoy, después de comer, he dejado en el plato los restos desmenuzados de media tostada. Los pájaros revoloteaban alrededor por ver si podian comer algo. He montado la cámara sobre el trípode a unos tres metros de distancia y yo, al lado, sin esconderme. Como podeis observar los más atrevidos fueron el pitirojo y el carbonero común

Pit-roig (Erithacus rubecula) Petirrojo

Mallarenga carbonera (Parus major) Carbonero común

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada