Can Bosc es nuestra casa. Está rodeada de bosque con sus correspondientes habitantes. Nos gusta la naturaleza y queremos compartir con vosotros nuestros descubrimientos.
Así pues, ¡sed bienvenidos!
Isabel y Ángel

dimarts, 1 de juliol del 2014

JUNY- JUNIO

Amb retard... Con atraso
Darrerament, no sé què em passa, però se m'acumulen les fotos i em falten els comentaris. Avui penjo una selecció del mes de juny.
Últimamente, no sé qué me pasa, pero se me acumulan las fotos y me faltan los comentarios. Hoy pongo una selección del mes de junio.

 PER LES PARETS I VIDRES - POR LAS PAREDES Y CRISTALES
Petita selecció de la fauna vista de forma casual en passar pel costat de les parets de casa.
Pequeña selección de la fauna vista de forma casual al pasar por el lado de las paredes de casa.












Aquests ous ja eclosionats, són els mateixos de color verd de l'entrada del mes de maig. Per la seva estructura semblen ser d'alguna xinxa.
Estos huevos ya eclosionados, són los mismos de color verde de la entrada del mes de mayo. Por su estructura parecen ser de alguna chinche.






FLORA SILVESTRE - FLORA SILVESTRE







FLORA DE JARDÍ FLORA DE JARDÍN









Pensàvem que aquest any podríem provar alguns fruits dels nostres propis arbres. Vam protegir el cirerer contra els ocells amb una xarxa. Estaven en el seu punt, hi va haver uns dies de pluja i amb l'excés d'aigua van reventar totes. Aquí la nostra collita. Malgrat tot estaven molt bones. A veure si hi ha més sort amb les ametlles.
Pensábamos que este año podríamos probar algunos frutos de nuestros propios árboles. Protegimos el cerezo contra los pájaros con una red. Estaban en su punto, hubo unos dias de lluvia y con el exceso de agua rebentaron todas. Aquí  nuestra cosecha. A pesar de todo estaban muy buenas. A ver si hay más suerte con las almendras.





MÉS FAUNA -  MÁS FAUNA






















SALVATS - SALVADOS
Una solució de tota casa per no tenir ratolins és tenir gats, però són caçadors de mena i un perill per a tota la petita fauna que habita pels voltants. Aquest dos ocells van tenir molta sort, vam veure el moment que els caçava els nostre gat Rubi i els vam poder salvar. No sempre és així. Amb el altre gat, Totó, mai som a temps!
Una solución de toda casa para no tener ratones es tener gatos, pero son cazadores por naturaleza y un peligro para toda la pequeña fauna que habita en los alrededores. Estos dos pájaros tuvieron mucha suerte, vimos el momento que los cazaba nuestro gato Rubi y los pudimos salvar. No siempre es así. Con el otro gato, Totó, nunca llegamos a tiempo!



El nostre gat Rubi - Nuestro gato Rubi

PRENENT MESURES - TOMANDO MEDIDAS
Rubi i Totó ho sentim molt, fins que no marxin els pollets estareu tancats a les golfes. Només seran uns quants dies ...
Rubi y Totó lo sentimos mucho, hasta que no se marchen los polluelos estareis encerrados en la buhardilla. Sólo serán unos cuantos dias...


Rubi i Totó guaitant des de la finestra de les golfes - Rubi y Totó asomados a la ventana de la buhardilla 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada