Can Bosc es nuestra casa. Está rodeada de bosque con sus correspondientes habitantes. Nos gusta la naturaleza y queremos compartir con vosotros nuestros descubrimientos.
Así pues, ¡sed bienvenidos!
Isabel y Ángel

dimecres, 8 de febrer del 2012

DIES DE FRED - DIAS DE FRIO




La nit del 4 al 5 de febrer vam arribar a una temperatura mínima de -10º. Una bona ocasió per buscar inspiració per la riera.

La noche del 4 al 5 de febrero la temperatura bajó hasta  -10º. Una buena ocasión para buscar inspiración por el arroyo.

Malgrat l'intens fred, el corrent d'aigua no ha permès la total congelació de ...
A pesar del frio intenso, la corriente del agua impidió la total congelación del...


... la riera
... arroyo

Fins i tot, l'estany dels peixos va quedar congelat
Incluso el estanque de los peces quedó congelado
 El dia 5 era diumenge, es pot caçar en aquesta època de l'any. Vam tenir la visita inesperada d'en Bobi, un gos ensinistrat per a la cacera del senglar. Portava una placa amb el telèfon del propietari. Això va facilitar la seva localització i poc després el va venir a buscar. Ja ens ha passat en altres ocasions amb altres gossos.

El dia 5 fue domingo, se puede cazar en esta época del año. Tuvimos la inesperada visita de Bobi, un perro adiestrado para la caza del jabalí. Llevaba una placa con el teléfono de su propietario. Esto facilitó su localización y poco después lo vinieron a buscar. Ya nos ha pasado otras veces con otros perros.

Bobi

2 comentaris:

  1. Genial Àngel! Com sempre atent al teu voltant com els millors fotògrafs!

    ResponElimina
  2. Gràcies Edu. Algun dia faré un altre blog només de les meves galeries o una web si és que aprenc a fer-la.

    ResponElimina